Σε ένα πραγματικό ντέρμπι η Τριγλία δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου,  με συνέπεια να ηττηθεί με σκορ 1-0 στην έδρα της από τον Παλληνιακό. 

Η μεγάλη ομάδα της Ραφήνας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στο 8' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου,  η δυνατή κεφαλιά του Άγγελου Νταή πέρασε μόλις άουτ. Στο 23' σουτ του Παπάζογλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Παλλήνης. Σειρά του Γερώνυμου να απειλήσει την εστία του Μπαλασάκη στο 35', αλλά το δυνατό πλασέ που επιχείρησε,  αποκρούστηκε δύσκολα από τον τερματοφύλακα. Στο 38' η κεφαλιά του Ζαφειρόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Τριγλία ήρθε στο 45' όταν ο Άντυ Σένε κοντρόλαρε πολύ όμορφα την μπάλα έπειτα από το βολέ του Σύρακα,  έπιασε με την μία δυνατό σουτ  υποχρεώνοντας τον Μπαλασάκη σε πολύ δύσκολη απόκρουση.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου επεφύλαξε έκπληξη στους 350 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας.  Ενώ όλοι περίμεναν την Τριγλία να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο,  παρουσιάστηκε ο Παλληνιακός πιο αποφασισμένος. Στο 55' και στο 58' ο Κυριόπουλος απείλησε για την ομάδα του. Στο 69' πάλι ο Κυριόπουλος ήταν πρωταγωνιστής για τον Παλληνιακό,  όταν με ασίστ βρήκε τον Κασάπη που πλάσαρε στην κίνηση και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Από το σημείο αυτό και μετά ο Παλληνιακός έκλεισε τους χώρους, ενώ η Τριγλία προσπαθούσε νευρικά και μεγάλες μπαλιές να βρεθεί στην περιοχή. Υποψία πέναλτι υπάρχει στην ανατροπή του Βίλα εντός της περιοχής του Παλληνιακού  ενώ 2 φορές στα τελευταία λεπτά επιθέσεις της Τριγλίας κόπηκαν αναίτια με υπόδειξη οφσάιντ.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σύρακας, Χατζόπουλος (76΄Δελαπόρτας), Παπαδιονυσίου, Μειμάρογλου, Τσούκας Γ. (64΄Καστράτι), Γερώνυμος, Παπάζογλου, Νταής, Σένε, Ζαφειρόπουλος (45′ Βίλα), Τσούκας Κ.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπαλασάκης, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης,  Ελ Γκαμάλ,  Γαληνάκης, Δημογιάννης Β., Κασάπης, Δημογιάννης Χ., Κυριόπουλος, Τρυφιάτης, Πράπας