Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε το ποδοσφαιρικό τουρνουά ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΑ 2023, που διοργανώνει από το 2013 ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου και της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. 

Με την μουσική της μπάντας του Δήμου ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση των ομάδων, η οποία κατευθύνθηκε προς τις κερκίδες. 

Ο αντιπρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας κ. Σολδάτος έδωσε το μικρόφωνο στον κ. Πιστικίδη, ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας έκανε το καλωσόρισμα προς τις συμμετέχουσες ομάδες και τους φιλάθλους. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς κήρυξε την έναρξη των ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΙΩΝ.

Για την ιστορία ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Τριγλία Ραφήνας και κέρδισε με σκορ 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι. 

Στον άλλο αγώνα,  ο ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας μετά από έναν πολύ δυνατό και συναρπαστικό αγώνα κέρδισε τον Μίμα Μικρασιατική Μεγάρων με σκορ 4-3.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τον ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου,  την μπάντα του Δήμου μας και τον μαέστρο κ. Γεώργιο Καλούδη  όπως και την ΕΠΣΑΝΑ.